Commerciele Gebruikslicentie

Alle foto’s op DieFoto.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat u toestemming nodig heeft van de maker voordat u een foto gebruikt. DieFoto.nl verleent de volgende toestemming.


VOOR DOWNLOADS

Een foto die u heeft betaald en gedownload van DieFoto.nl mag u onbeperkt gebruiken in uw communicatie. U verkrijgt een zogenaamde gebruikslicentie. Er is geen beperking van tijd, medium, locatie of kwantiteit: u mag de beelden gebruiken zo lang u wilt, en hoe u wilt. Naamsvermelding is niet verplicht, maar wordt, waar mogelijk, wel op prijs gesteld. Graag de volgende melding: ‘DieFoto.nl’

De toestemming voor gebruik (commercial license) is altijd maar voor één economische partij. U mag de foto’s laten zien, maar anderen mogen deze niet gebruiken.


VOOR WALL ART

Heeft u een foto gekocht als muurdecoratie? Dan mag u deze ophangen en laten zien. U mag de foto niet scannen of fotograferen zodat u hem ook in uw communicatie kunt gebruiken. Daarvoor dient u de foto apart te downloaden.


WAT MAG NIET?

• U mag de foto niet onder een andere naam publiceren dan die van de fotograaf. Naamsvermelding is niet verplicht, maar uw eigen naam bij de foto zetten is niet toegestaan

• U mag de foto niet insturen in een fotowedstrijd

• U mag de foto’s niet doorverkopen

• U kunt derden geen toestemming geven om de foto’s te gebruiken. Dat recht is alleen voorbehouden aan de fotograaf.


INBREUK

DieFoto.nl let op haar beelden. Regelmatig speuren we naar inbreuk op ons auteursrecht. Tegen misbruik van onze foto’s wordt altijd opgetreden. Dit kan leiden tot aanzienlijke kosten voor de inbreukpleger.


Bij vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! 

Powered by SmugMug Owner Log In