Waarom DieFoto.nl?

1. UNIEKE FOTO’S

Hoe vaak gebeurt het niet dat u elke keer dezelfde foto’s gebruikt. Of ziet? Diezelfde foto van de Erasmusbrug? Alsof fotografen maar één plek kennen? Op DieFoto.nl vindt u unieke foto’s, gemaakt vanuit een uniek perspectief. Vaak op een uniek tijdstip, of onder speciale omstandigheden. De collectie wordt voortdurend aangevuld.


2. HANDIGE FORMATEN

Foto’s zijn vandaag de dag allang niet meer alleen 3:2. Toch is dat meestal wat je tegenkomt op foto-websites. Maar wat als u een ander formaat nodig heeft? Zo is er op het web steeds meer behoefte aan bannerfoto’s: langwerpige foto’s die over de volle breedte van een scherm heen kunnen reiken. Of is er juist behoefte aan vierkante beelden. Op DieFoto.nl vindt u ook dit soort handige formaten. Handig!


3. DIRECT BRUIKBAAR

Soms vindt je een foto en moet je op zoek naar de fotograaf. Om vervolgens lang heen en weer te mailen over de prijs en wat er wel en niet mag. Op DieFoto.nl kun u de foto in ene downloaden en gebruiken. Ook weet u in ene wat u wel en niet mag doen, en is er geen gelazer achter af over auteursrechten.


4. VERSCHILLENDE RESOLUTIES

U zoekt een foto voor een specifieke toepassing? De beelden op DieFoto.nl zijn verkrijgbaar in verschillende resoluties. Heeft u alleen een foto nodig voor een website? Geen probleem: u heeft een kleiner bestand nodig en betaalt dus minder. Bij elke foto is de resolutie in ene zichtbaar. Zo weet u meteen of de foto voor u bruikbaar in de toepassing die u voor ogen hebt. En wees gerust: de meeste foto’s zijn verkrijgbaar in een zeer hoge resolutie en kunnen dus op groot formaat gebruikt worden!


5. OP UW WEBSITE, IN UW FOLDER — OF AAN DE MUUR

De foto’s op DieFoto.nl zijn bruikbaar in uw communicatie. U kunt ze gebruiken op uw website en in uw drukwerk. Maar u kunt ze ook ophangen. DieFoto.nl maakt het u gemakkelijk: u kunt kiezen en verschillende mooie afdrukmogelijkheden en DieFoto.nl regelt de rest. Ze worden bij u afgeleverd. Leuk als u iemand een mooi geschenk wil geven. Of uw werkruimte wil aankleden met mooie beelden.

Powered by SmugMug Owner Log In