Untitled photo

Welkom op DieFoto.nl!

Bent u op zoek naar mooie foto’s? Voor aan de muur, of voor in uw communicatie? Dan is Deifoto.nl de plek voor u. Hier kunt makkelijk en snel goede foto’s vinden — en voor een redelijke prijs. U kunt gelijk afrekenen en downloaden.


De foto’s op DieFoto.nl werden gemaakt door professioneel fotograaf Rogier Bos. Rogier is al meer dan 15 jaar actief als professioneel fotograaf. Zijn missie: de wereld mooier te maken door het maken van mooie beelden van alles wat hij om zich heen ziet.


Rogier richt zich met name op de zakelijke markt. Hij doet veel portret-, event-, en industriële fotografie. Hij maakt de beelden die zijn opdrachtgevers nodig hebben — en veel meer. Ook in zijn vrije tijd fotografeert Rogier bijzonder graag. De camera is nooit ver weg! Op weg van of naar een opdracht wil Rogier graag omrijden, bijvoorbeeld door de haven van Rotterdam, op zoek naar mooie platen. Op deze website vind u beelden die voornamelijk zo tot stand zijn gekomen.


Meer over zijn dienstverlening en wat hij voor u kan betekenen vindt u op www.rogierbos.com. Neem gerust contact op: uw opdracht is bij hem in goede handen!

Powered by SmugMug Owner Log In